Stichting Alphense Oranje Vieringen

Feestelijke opening van Koningsdag op het Burgemeester Visserpark

Tijdens de feestelijke opening van Koningsdag is er weer veel te beleven op het Burgemeester Visserpark. Natuurlijk is er de kinderrommelmarkt, maar naast alle koopwaar die wordt aangeboden is er nog veel meer te zien. Zo is er spektakel met het onderwatercircus en geeft de vuurspuwer een Vrolijke Vlammenshow.

2017 VrolijkeVlammenMuziek kan ook niet ontbreken en wordt verzorgd door één van de oudste muziekverenigingen in Alphen aan den Rijn, Crescendo. Bij deze vereniging staat samen muziek maken centraal en zij laten jullie tijdens hun optredens op het Burgemeester Visserpark horen wat ze in huis hebben.
Steltenact de Lotus Ladies dansen sierlijk en betoverend door het publiek en zetten Koningsdag in bloei. Het wordt een vrolijke boel met Ballonartiest Bloony die de allermooiste ballonfiguren in alle kleuren voor jullie komt maken.

2017 lotusladiesWe nodigen iedereen om 10:00 uur hartelijk uit om samen met ons het Wilhelmus te zingen op het bordes met medewerking van de koren de Alphense Goldies en Simply the Best onder leiding van Ibo van Ingen. Het koor Simply the Best treedt ook nog op tijdens de Korendag in het theater Castellum om 14:35 uur. Een drukke dag dus voor deze dynamische senioren.

Programma Burgemeester Visserpark

Tijd Activiteit
9:30 uur Start kinderrommelmarkt. (Alle 350 plaatsen zijn in de voorverkoop al verkocht)
9:40 uur Optreden van de vuurspuwer Pyromancer met zijn Vrolijke Vlammenshow
10:00 uur Officiële dagopening door de burgemeester Liesbeth Spies en de voorzitter van de AOV Zwantine Boer. Na de opening zingen we samen met medewerking van de koren Alphense Goldies en Simply The Best o.l.v. Ibo  van Ingen het Wilhelmus.
11:30 uur Optreden van Muziekvereniging Crescendo
10:30-13.30 uur Diverse optredens van het Cirquarium, de Lotus Ladies, vuurspuwer Pyromancer en muziekvereniging Crescendo
13.30 uur Einde van de kinderrommelmarkt