Kermis

 

Traditionele koningskermis strijkt neer in het centrum van de stad!

2017 KermisVan woensdag 26 tot en met zondag 30 april aanstaande vindt er wederom een spectaculaire Koningskermis plaats in Alphen aan den Rijn. Met sensationele attracties als de Miami Trip, de Booster  en het Funhouse Uncharted wordt het Aarplein omgetoverd tot een groots reizend pretpark met vertier voor jong en oud!

Ruim 20 attracties op Koningskermis Alphen aan den Rijn

Met ruim 20 spectaculaire attracties is een ieder verzekerd van plezier. Van duizelingwekkend kermisvermaak zoals de op een windmolen lijkende Booster tot de Break Dance en het Funhouse met een parcours met draaiende vloeren, lopende banden en bewegende trappen. Natuurlijk aangevuld met andere grote publiektrekkers zoals de botsauto’s en de Miami Trip. Mis ook de rupsbaan niet, waar je een snelle golvende rit maakt en je natuurlijk probeert de pluim te vangen voor nog een gratis ronde. Daarnaast kun je volop genieten van lekkernijen zoals nougat & suikerwerken, oliebollen en popcorn & suikerspinnen!

Voor de kids is er ook van alles te beleven. Van een prachtige draaimolen tot een trampoline waar je jezelf in de lucht, al springend aan elastieken, een ware acrobaat voelt! En nieuw dit jaar de Buggy, waar de jongste kinderen hun eerste auto-avonturen kunnen beleven.

Wat dichter bij de grond is ook van alles te doen en zijn er voor de goklustigen en behendige spelers prachtige prijzen te winnen bij de grijpautomaten, het moderne schuifspel Pusher, de bekende casino gokkast Jackpot en natuurlijk in de schiettent!

Feestelijk randprogramma

De verschillende kermisfamilies komen jaarlijks graag met hun attracties naar de sfeervolle Alphense binnenstad en daarom bieden zij alle bezoekers met veel genoegen enkele extra activiteiten en evenementen aan zoals:

Vrijdag 28 april – Mega Kortingsdag

Op vrijdag 28 april is het Mega Kortingsdag waarbij alle attracties speciale reducties aanbieden.

Zaterdagmiddag 29 april – Clown Desalles

Gekleed in een lolbroek en grapjas trekt de inmiddels bekende kermisclown Desalles met zijn vrolijke uitstraling en leuke babbel al snel de aandacht van jong en oud. Ook tovert hij moeiteloos op een geestige en originele manier de één na de andere verrassing tevoorschijn en maakt hij de prachtigste balloncreaties. Clown Desalles geeft op zaterdagmiddag 29 april vanaf 14.00 uur een optreden.

Zondagmiddag 30 april – Frozen

Ben jij ook fan van Elsa, Anna en Olaf? Kom dan zondagmiddag 30 april naar de kermis om ze te ontmoeten. Elsa, Anna en Olaf zijn om 15.00 uur op de kermis!

Openingstijden kermis

Woensdag van 13.00 tot 23.00 uur
Donderdag van 13.00 tot 23.00 uur
Vrijdag van 13.00 tot 24.00 uur
Zaterdag van 12.00 tot 24.00 uur
Zondag van 13.00 tot 22.00 uur

De Alphense Oranje Vieringen en de gezamenlijke kermisexploitanten nodigen je van harte uit een bezoek te brengen aan de Alphense Koningskermis dat ook dit jaar weer een groots feest beloofd te worden. Kom dus langs en maak er samen met je vrienden of je gezin een heerlijk dagje uit van. We rekenen op je komst!