Kermis

 

Koningskermis strijkt neer op het Aarplein

2017 Kermis

Openingstijden kermis
Woensdag 25 april van 13.00 tot 23.00 uur
Donderdag 26 april van 13.00 tot 23.00 uur
Vrijdag 27 april van 10.00 tot 23.00 uur
Zaterdag 28 april van 12.00 tot 23.00 uur
Zondag 29 april van 13.00 tot 22.00 uur

Plaats
Aarplein

 

De gezamenlijke kermisexploitanten nodigen iedereen van harte uit een bezoek te brengen aan de Alphense Koningskermis dat ook dit jaar weer een groots feest wordt. Kom langs en maak er samen met je vrienden of je gezin een heerlijk dagje uit van. We rekenen op je komst!

Met ruim 20 spectaculaire attracties is iedereen verzekerd van plezier. Van duizelingwekkend kermisvermaak zoals de op een windmolen lijkende Booster tot de Break Dance en het Funhouse met een parcours met draaiende vloeren, lopende banden en bewegende trappen. Natuurlijk aangevuld met andere grote publiektrekkers zoals de botsauto’s en de Miami Trip. Mis ook de rupsbaan niet, waar je een snelle golvende rit maakt en je natuurlijk probeert de pluim te vangen voor nog een gratis ronde. Daarnaast kun je volop genieten van lekkernijen zoals nougat & suikerwerken, oliebollen en popcorn & suikerspinnen!

Voor de kids is er ook van alles te beleven. Van een prachtige draaimolen tot een trampoline waar je jezelf in de lucht, al springend aan elastieken, een ware acrobaat voelt! En net als vorig jaar de Buggy, waar de jongste kinderen hun eerste auto-avonturen kunnen beleven.

Wat dichter bij de grond is ook van alles te doen en zijn er voor de goklustigen en behendige spelers prachtige prijzen te winnen bij de grijpautomaten, het moderne schuifspel Pusher, de bekende casino gokkast Jackpot en natuurlijk in de schiettent!

De verschillende kermisfamilies bieden alle bezoekers met veel genoegen enkele extra activiteiten en evenementen aan:

Woensdagmiddag 25 april – Clown Desalles
Gekleed in een lolbroek en grapjas trekt de inmiddels bekende kermisclown Desalles met zijn vrolijke uitstraling en leuke babbel al snel de aandacht van jong en oud. Ook tovert hij moeiteloos op een geestige en originele manier de één na de andere verrassing tevoorschijn en maakt hij de prachtigste balloncreaties. Clown Desalles geeft op woensdagmiddag 25 april vanaf 15.00 uur een optreden.

Woensdag 25 april – Mega Kortingsdag
Op woensdag 25 april is het Mega Kortingsdag waarbij alle attracties speciale reducties aanbieden.