Kindervoorstelling Loet Broedt

Speciaal voor alle kinderen organiseren wij in het theater Castellum de gratis kindervoorstelling Loet Broedt.

Loet broedt neemt je mee in de gekke, levendige fantasie van het stoere meisje Loet. Deze speciale voorstelling voor kinderen vanaf ca. 4 jaar vindt plaats op donderdag 26 april 2018 tussen 19.00 – 20.00 uur in het theater Castellum, Rijnplein 1-3 te Alphen aan den Rijn. Toegang is gratis. Reserveren is niet mogelijk.

Jullie kunnen genieten van een prachtige, interactieve en muzikale familievoorstelling met veel humor en een vleugje spanning. Het stoere meisje Loet droomt van een broertje. Nu! Maar haar moeder is veel te druk om te luisteren en haar vader kan ook al niet helpen, want die woont helemaal in Italië. Loet verstopt zich op zolder. Samen met alle kinderen broedt ze op een plan om een broertje te krijgen. Of toch liever een zusje? Of een… Hey! Wie is daar nog meer op zolder?

Wij weten het zeker; het wordt een avond vol plezier! Dus, kinderen van Alphen aan den Rijn sleep je ouders, broertjes en zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mee naar het theater Castellum en vier dit feest met ons mee!

 Concept, tekst, (poppen- en schimmen)spel, zang: Ruth Bakker. Voice over: Lima Keskin-Bakker. Muziek: Ad Grooten, Kevin MacLeod en Ruth Bakker. Kostuum: Femke Agema. Techniek: Ad Bakker en Ellen Oosten. Decor: 3keerR. Foto’s: Jaap Reedijk en Christine Glashouwer. Grafische vormgeving: Paul Oole