Stichting Alphense Oranje Vieringen

Programma Rijnplein

Tijd Activiteit
11.00 uur Marco de Hollander >>…Lees meer…
11.40 uur Anno Britting >>…Lees meer…
12.30 uur Boppin’ Bastards >>…Lees meer…
13.00 uur Rijnplein Swingt >>…Lees meer…
15.15 uur Coverband Koest >>…Lees meer…
16.30 uur Helemaal Top >>…Lees meer…

Marco de Hollander komt naar Alphen!

2017 Marco de HollanderMarco de Hollander is de “Vrolijkste Volkszanger van Nederland” die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer weet te zorgen. Deze Nederlandse zanger met oer-Hollands repertoire weet overal waar hij komt het publiek “in te pakken” en voor zich te winnen. Met nummers als “Twee armen en een zoen”, “Droomprins”, “Jij Bent De Leukste” en “Samen Met Jou” scoorde de uit Ter Aar afkomstige Nederlandstalige zanger leuke hits.

Een optreden van Marco de Hollander is een feest der herkenning. Met een mix van eigen hits en de grootste Hollandse meezingers zet Marco de Hollander ieder publiek op zijn kop.

Marco de Hollander heeft sinds januari 2015 zijn eigen radioprogramma “De Sterrencarrousel” op NPO SterrenNL. Ook treedt hij regelmatig in televisieprogramma’s  op en is hij met zijn enthousiasme te zien op grote podia zoals het MEGA Piraten Festijn en Dutch Valley.

Zijn huidige single “Ik Heb De Hele Nacht Alleen Aan Jou Gedacht” is opgenomen in de studio van Hans Aalbers en geproduceerd door Tom Peters.  Eind 2016 bracht Marco zijn nieuwste album “Mooie Momenten” uit.

Op 29 juni 2017 zal Marco de Hollander zijn eerste theaterconcert geven in Theater Castellum te Alphen aan den Rijn. Deze avond zal hij live met band optreden en diverse speciale gasten ontvangen. Meer dan 70% van de kaarten zijn reeds verkocht. De kaartverkoop voor dit evenement loopt via de Nationale Theater Kassa.

Kan je niet zo lang wachten? Marco de Hollander geeft op Koningsdag om 11.00 uur een optreden op het Rijnplein! Meer informatie over Marco de Hollander is te vinden op: www.marcodehollander.nl.
^^ ..top..^^

Genieten van het Hollandse lied met Anno Britting!

2017 Anno BrittingAnno Britting werd op 11 januari 1981 in Alphen aan den Rijn geboren als zoon van zanger Roel Britting. De muziek wordt bij Anno met de paplepel ingegoten en al op jonge leeftijd begint hij met zingen, de appel valt dus niet ver van de boom. Anno is de afgelopen jaren veel bezig geweest met muziek maken om zichzelf te verbeteren.

Op het platenlabel van NRGY Music van Tom Peters zijn intussen 5 singles uitgebracht, waaronder de succesvolle singels Djana, Hey jij m’n lief en zijn laatste nieuwe single Voor altijd mijn allessie die veelvuldig gedraaid worden bij de verschillende radiozenders en ook de top 30 haalden.

Anno Britting geeft op Koningsdag om 11.40 uur een optreden op het Rijnplein! Wil je meer weten over Anno Britting en zijn muziek? Neem dan snel een kijkje op zijn website: www.annobritting.nl.
^^ ..top..^^

The Boppin’ Bastards

Boppin Bastards 2017Heb je wel eens een contrabassist op zijn bas zien staan? En heb je een drummer ooit op zijn drumstel zien staan spelen? Kom dan op Koningsdag om 12.30 uur naar het Rijnplein. Daar geven The Boppin’ Bastards een energieke rock ‘n’ rollshow weg. Ze spelen zowel eigen werk als covers van onder andere The Stray Cats, Elvis en Johnny Cash. De muziek is swingend, dansbaar en leuk voor jong en oud.
^^ ..top..^^

Het is feest…., dans je mee?

2017 Rijnplein SwingtEen feest is pas een feest als je op de dansvloer bent geweest.

De Vos Danscentrum en Danscentrum Cools organiseren daarom in samenwerking met de Alphense Oranje Vieringen het evenement “Rijnplein Swingt” tijdens Koningsdag in het centrum van Alphen aan den Rijn.

Met o.a. de swingende muziek van de Super Pianoshow kan er van 13.00 uur tot 15.00 uur volop gedanst worden. Dus schud je heupen alvast maar los en waag ook een dansje op de prachtige dansvloer die speciaal hiervoor is aangelegd. Geniet tussendoor op de gezellige terrassen van het Rijnplein onder het genot van een drankje van de leuke sfeer!

Op zoek naar danslessen en/of cursussen? Check dan zeker de volgende de websites.
Danscentrum De Vos : www.devosdanscentrum.nl
Cools Dance & Events: www.dansenleren.nl
^^ ..top..^^

Een feest der herkenning met Coverband Koest!

2017 Coverband KoestCoverband Koest staat al jarenlang bekend als goede coverband die mensen op menig feest laten dansen. Van bruiloft tot voorprogramma en van festival tot ziekenhuis… niets is deze band te gek, in diverse settings. Zo spelen zij ook al jaren tijdens de Alphense Jaarmarkt.

Nummers van Bruno Mars, Guus Meeuwis, Bob Marley, Doe Maar, Douwe Bob en heel veel meer passeren de revue, zodat het een feest der herkenning is voor iedere leeftijd.

Op Koningsdag speelt deze band op het Rijnplein om 15.15 uur! Zorg dat je erbij bent. Kijk voor meer informatie over Coverband Koest op www.koest-online.nl.
^^ ..top..^^

De toppers uit Zwammerdam

2017 Helemaal TopMet een spetterend repertoire bestaande uit van Nederlandse en Engelstalige medleys en tophits van vele bekende sterren staat de band Helemaal Top dit jaar garant voor een groot feest op het Rijnplein!

Of je nu houdt van The Beatles, The Black Eyed Peas of Elvis Presley of misschien wel van Jeroen van der Boom, Andre Hazes of Marco Borsato, bij een optreden van Helemaal Top is de kans is groot dat je favoriete artiest voorbijkomt! Met De Toppers als voorbeeld zingen zij medleys voor alle leeftijden. Unieke combinaties van ontroerende en feestelijke muziek, waarbij je niet stil kan blijven staan.

Kom ook naar het Rijnplein en geniet om 16.30 uur van een spetterend optreden van Helemaal Top!  Wil je meer weten over Helemaal Top, neem dan kijkje op: www.helemaaltop.com.
^^ ..top..^^

rijnplein