Rijnplein

Het wordt vanaf 11 uur weer een groot feest op het Rijnplein met Helemaal Top, Marco de Hollander en de Rock Vocals. Vanaf 13.45 uur wordt met Rijnplein een dansplein met de danscentra Cools en De Vos en salsaband Orquesta Poder Latino.

11.00 uur – Rock Vocals

Rock Vocals is een uniek rockkoor dat sinds 2000 bestaat uit liefhebbers van stevige rockmuziek. Met nummers van AC/DC, Anouk, Bon Jovi, Golden Earring en U2 maken zij van elk optreden een groot rockfeest!

 

12.00 uur – Helemaal Top

Met een spetterend repertoire bestaande uit diverse ballades, nederpop en Hollandse- en Engelstalige meezingers staat coverband Helemaal Top! dit jaar garant voor een groots feest op het Rijnplein!

 13.10 uur – Marco de Hollander

Marco de Hollander is, als vertolker van de Nederlandstalige muziek, allang geen onbekende meer.

Hij wordt de ‘Vrolijkste Volkszanger van Nederland’ genoemd en weet bij elk optreden voor een geweldige sfeer zorgen.

 13.45 uur – Rijnplein Swingt!

Vergeet op Koningsdag je dansschoenen niet want tussen 13.45-16.00 uur Swingt het Rijnplein. Quickstep, Cha Cha, Hip Hop of The Hucklebuck doen jullie mee?
De danscentra De Vos Danscentrum en Danscentrum Harry Cools zorgen op het Rijnplein voor gezellige muziek en een goede sfeer. Zij maken er weer een groot feest van. Voor een dansvloer wordt ook weer gezorgd door HuurEenDansvloer.NU, dus er kan naar hartenlust gedanst worden.

16:00 uur – 18:00 uur Salsa dansen met Orquesta Poder Latino

Opzwepende Zuid-Amerikaanse Latin muziek, gebracht door een geweldig orkest en een kleurrijke show van de zangers, dat is de garantie voor een fantastisch slot van het Oranje dansfeest.

Rijnplein 2018

Kom naar het Rijnplein en voor je het weet sta je op de dansvloer en maak je de zwoele “Salsa Moves”!

18.00 uur            Einde programma

 Deze optredens worden mede mogelijk gemaakt door het Rijnplein.